POEDERCOATING APELDOORN

HOOGWAARDIGE SERVICE & KWALITEIT

BOUW & INSTALLATIETECHNIEK

Wij bieden eigentijdse architectuur een aanpak die daarbij past. Poedercoating voorziet uw onderdelen van installaties van een unieke RAL kleur, permanente bescherming en een zelfreinigende laag. Een ideale oplossing voor toepassingen in aluminium (inpandig), staal of verzinkte materialen. Platen, profielen, kozijnen en bevestigingsmaterialen, PCA biedt de optimale bescherming tegen corrosie en verwering.

ELEKTROTECHNIEK

Uw producten verdienen perfectie. PCA werkt de behuizing van uw product met zorg optimaal af.

ENGINEERING

Poedercoating is in de engineeringbranche de meest geadviseerde keuze op het gebied van productafwerking. PCA werkt overdrachtsefficiënt met het poedermateriaal door het overtollige spray te hergebruiken. Zo kunnen wij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

KLIMAATBEHEERSING

Met uw centrale verwarmingselementen, de behuizing van airconditioners en andere klimaatbeheersers bent u bij ons in goede handen. Wij profileren ons al jaren als betrouwbare aanbieder van maatwerk op het gebied van klimaatbeheersing.

MACHINEBOUW

Machines vragen om bijzondere aandacht. Uw machines moeten goed beschermd worden. Hoewel poedercoating uw machine niet kogelvrij maakt, komen wij bij PCA toch aardig in de buurt. Poedercoating geeft een laag die minstens twee keer zo sterk is als een algemene verflaag. Wij passen de meest geavanceerde technologie toe om uw machines optimaal te beschermen.

MEUBELINDUSTRIE

Poedercoating vormt bij metalen meubelen een optimale bescherming en een strak vormgegeven uiterlijk. Een poedercoating laag weert veel krassen en kunnen uw meubels perfect beschermen tegen jaren van intensieve gebruikssporen. We werken veel samen met designers en producenten om uw product te voorzien van topkwaliteit coating.

MAGAZIJNEN

Poeder Coating Apeldoorn levert voor bedrijfsinrichters al jaren een professioneel resultaat. Seriematige opdrachten tot maatwerk dat perfect aansluit bij uw bedrijfssituatie. U kunt bij ons altijd terecht voor optimaal advies en uitwerking van uw inrichting.

INTERIEUR & WINKELINRICHTING

Van massale werkplekken tot MKB kantoorinrichters. Professionals in de interieurbouw zijn continu op zoek naar innovatieve mogelijkheden in uiterlijk en omgeving. PCA biedt duurzame oplossingen op dit gebied.

WIST U DAT

"Poedercoaten is een elektrostatisch lakproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt."

"Poederlak wordt in z'n breedste vorm toegepast op verschillende metalen variërend van dun plaat- en profielmateriaal tot en met zwaar constructiestaal."

 

"Het voordeel van het poedercoaten is dat er bij dit lakproces geen oplosmiddelen vrijkomen. Dit komt doordat de lak uit een vaste stof bestaat en er geen chemische additieven nodig zijn om deze aan het werkstuk te laten hechten. "

BEZOEK ONS

Poedercoating Apeldoorn B.V.
Wilmersdorf 17
7327 AD Apeldoorn

MAIL ONS

Informatie & orders
werkvoorbereiding@p-c-a.nl

BEL ONS

Telefonisch keuzemenu

055 599 4433

Menutoets 1:
Productie en planning

Menutoets 2:
Kleuradvies, calculatie en offertestatus

Menutoets 3:
Administratie en overige vragen

OPENINGSTIJDEN

Laden & Lossen

7.30 tot 16.00 uur

Vertegenwoordigers op afspraak