POEDERCOATING APELDOORN

HOOGWAARDIGE SERVICE & KWALITEIT

Beeldmateriaal © Eurolack

KLEUREXPERT

Wanneer u uw product net dat beetje extra wil geven met een unieke kleur of beschermlaag is Poedercoating Apeldoorn dé businesspartner om daarbij te helpen. Onze experts hebben een veelzijdigheid aan oplossingen in het aanbrengen van bescherming, kleur en glans. En het maakt ons niet uit op welk materiaal, wij behalen altijd topkwaliteit!

Wilt u zien hoe wij alle mogelijke kleuren kunnen toepassen op uw product? Maak een afspraak met onze kleurexperts die u inzicht kunnen geven in de mogelijke kleuren, afwerkingen en hoe het uiteindelijke resultaat zal worden.

RAL KLEUREN

Geen wens is ons te gek en in ons kleurassortiment vindt u dan ook een uiteenlopende verzameling kleuren, oppervlaktestructuren of metallic coating. Voor de afwerking van uw product maken we gebruik van het complete gamma aan RAL-kleuren.

En als er op ons vakgebied iets veranderd, veranderen wij mee om u ten allen tijden de beste service te verlenen.

Download hier een PDF met alle RAL kleuren.

de RAL kleuren in deze pdf zijn een indicatie , deze kunnen afwijken door o.a. glansgraad, leverancier en ondergrond.

Mocht u vragen hebben over speciale RAL metallics, structuur/texture en hamerslag poeders, neem gerust contact met ons op.

WIST U DAT

"Poedercoaten is een elektrostatisch lakproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt."

"Poederlak wordt in z'n breedste vorm toegepast op verschillende metalen variërend van dun plaat- en profielmateriaal tot en met zwaar constructiestaal."

 

"Het voordeel van het poedercoaten is dat er bij dit lakproces geen oplosmiddelen vrijkomen. Dit komt doordat de lak uit een vaste stof bestaat en er geen chemische additieven nodig zijn om deze aan het werkstuk te laten hechten. "

BEZOEK ONS

Poedercoating Apeldoorn B.V.
Wilmersdorf 17
7327 AD Apeldoorn

MAIL ONS

Informatie & orders
werkvoorbereiding@p-c-a.nl

BEL ONS

Telefonisch keuzemenu

055 599 4433

Menutoets 1:
Productie en planning

Menutoets 2:
Kleuradvies, calculatie en offertestatus

Menutoets 3:
Administratie en overige vragen

OPENINGSTIJDEN

Laden & Lossen

7.30 tot 16.00 uur

Vertegenwoordigers op afspraak